Parteneri

 

Massive Vegan X  Sportul Studențesc Hockey Team

Suntem mândri să anunțăm că Massive Vegan devine sponsorul oficial al acestui extraordinar club, dedicat excelenței și fair play-ului. 

Sportul Studențesc are o tradiție veche de peste 100 de ani, înființat în 1916 si având activitate neîntreruptă timp de un secol:

Misiunea noastra este de a spori impactul sportului asupra educatiei, sanatatii, dezvoltarii durabile a societatii, de la elevi la seniori, de la nivel local si national la nivel european. Sportul poate schimba stilul de viata, poate construi cariere, poate motiva, dezvolta si integra social, poate forma mentalitatea de invingator atat de necesara in orice mediu profesional.

 

Prin rolul pe care îl deţine în educaţia formală şi nonformală, sportul contribuie la îmbogăţirea capitalului uman. Valorile transmise prin intermediul sportului ajută la dezvoltarea cunoştinţelor, a motivaţiei, aptitudinilor şi a pregătirii pentru toate provocarile vietii.”

 

Alătură-te nouă în susținerea echipei Sportul Studențesc și a călătoriei lor. Suntem încântați să facem parte din această echipă seculara și să contribuim la performantele ce vor urma. 

 

Produsele noastre premium, bazate pe plante, sunt partenerul perfect pentru Sportul Studențesc în ceea ce privește sănătatea fizică și mentală, precum și performanța maximă. Cu certificări FDA, Informed Sport, Vegan, Organic, fără OMG și alte certificări internaționale, produsele noastre sunt de înaltă calitate, promovând practici alimentare responsabile și de valoare biologica mare.

MSVGN Team

  

 

 

Cocoșu’ Roșu Internațional Hockey Tournament

 

 

  

DOWNTOWN FITNESS.                  

DownTown Fitness | "Este un concept care se caracterizează prin respectul față de clienții noștri! Prin respect noi înțelegem să oferim standarde ridicate care vor mulțumi chiar și cei mai exigenți clienți. Indiferent de locație veți face antrenamentele bucurându-va de echipamente performante, design modern și deosebit, o echipa de traineri profesioniști gata să vă împărtășească din cunoștințele lor și un front desk mereu pregătit să facă din exeriența dumneavoastră una cât mai relaxantă. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un antrenament la sfârșitul căruia sa plecați satisfăcuți pe deplin!"

 

BODYBUILDING & FITNESS

Activitatea fizică regulată vă poate îmbunătăți forța musculară și vă poate spori rezistența. Bodybuilding înseamnă încredere în propriile forțe, ajutându-vă sa vă îndreptați cu o mai mare încredere spre scopurile propuse.

GROUP TRAINING

Atât antrenorul cât și colegii participanți sunt acolo pentru a vă sprijini și a vă ajuta pe parcursul întregii sesiuni de antrenament. Acest grup de sprijin poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă motiva, pentru a vă împinge puțin mai departe și pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și fitness.

PERSONAL TRAINERS

Un antrenor personal îți va personaliza antrenamentele, astfel încât să obții cât mai repede rezultatele dorite.

 

 

Dacă doriti să ne contactati din orice motiv, inclusiv întrebări referitoare la orice produs pe care îl vindem, trimiteti-ne un e-mail utilizând adresa noastră de e-mail contact@massivevegan.ro sau formularul de feedback de mai jos.