Parteneri

STANDARD FIT

Sistemul Standard Fit este o soluție completă și personalizată pentru îmbunătățirea sănătății și condiției fizice, oferind clienților acces la analize alimentare, program de antrenament, suport nutrițional și comunicare constantă cu echipa de specialiști.

Descoperă o experiență unică și diferită față de ceea ce ai mai văzut până acum.

Detalii click aici 

 

Sportul Studențesc Hockey Team

Suntem mândri să anunțăm că Massive Vegan devine sponsorul oficial al acestui extraordinar club, dedicat excelenței și fair play-ului. 

Sportul Studențesc are o tradiție veche de peste 100 de ani, înființat în 1916 si având activitate neîntreruptă timp de un secol:

Misiunea noastra este de a spori impactul sportului asupra educatiei, sanatatii, dezvoltarii durabile a societatii, de la elevi la seniori, de la nivel local si national la nivel european. Sportul poate schimba stilul de viata, poate construi cariere, poate motiva, dezvolta si integra social, poate forma mentalitatea de invingator atat de necesara in orice mediu profesional.

 Prin rolul pe care îl deţine în educaţia formală şi nonformală, sportul contribuie la îmbogăţirea capitalului uman. Valorile transmise prin intermediul sportului ajută la dezvoltarea cunoştinţelor, a motivaţiei, aptitudinilor şi a pregătirii pentru toate provocarile vietii.”

 Produsele noastre premium, sunt partenerul perfect pentru Sportul Studențesc în atingerea performanțelor maxime. Cu certificări FDA, Informed Sport, Vegan, Organic, fără OMG și alte certificări internaționale, produsele noastre sunt de înaltă calitate, promovând practici alimentare responsabile și de valoare biologica mare.

MSVGN Team

  

 

 

  

DOWNTOWN FITNESS                   

"Este un concept care se caracterizează prin respectul față de clienții noștri! Prin respect noi înțelegem să oferim standarde ridicate care vor mulțumi chiar și cei mai exigenți clienți. Indiferent de locație veți face antrenamentele bucurându-va de echipamente performante, design modern și deosebit, o echipa de traineri profesioniști gata să vă împărtășească din cunoștințele lor și un front desk mereu pregătit să facă din exeriența dumneavoastră una cât mai relaxantă. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un antrenament la sfârșitul căruia sa plecați satisfăcuți pe deplin!"

 

 

 

Dacă doriti să ne contactati din orice motiv, inclusiv întrebări referitoare la orice produs pe care îl vindem, trimiteti-ne un e-mail utilizând adresa noastră de e-mail contact@massivevegan.ro sau formularul de feedback de mai jos.