MISIUNE

Massive Vegan a dorit de la bun început să aducă lumii nu doar produse foarte bune, ci o întreagă rețetă către o viață plină de vitalitate și armonie. Misiunea noastră este să trăim sănătos, să inspirăm și să ne metamorfozăm către cea mai bună versiune a noastră. Oferim suplimente premium din plante organice, combinate în rețete perfect echilibrate, pentru a ne "RENASTE".

Fiecare ingredient ales cu grijă și fiecare formulă creată cu pasiune și expertiză, având în minte dorința noastră de a aduce bucurie și schimbare pozitivă. Ne-am propus să creăm suplimente premium, din plante organice, care să ofere suportul necesar pentru a-ți atinge potențialul maxim și a te transforma într-o versiune autentică și puternică a ta.

" Reinventarea sinelui. Este dorința ce se află deasupra fricii, este munca  nevăzută depusă în spatele trofeelor, transcederea de la agonie la echilibru, la ascensiune. Este mesajul nostru dat lumii, că oricine are dreptul să o ia de la început, să devină cea mai bună versiune, să conducă prin propriul exemplu. Nu este calea cea simplă, nu există tot timpul aplauze sau oameni lângă tine să te susțină, este o lupta a ta cu tine, uneori în întuneric, acolo unde se produce transformarea, acolo unde descoperi monștrii cu care te lupți. Iar când vei câștiga bătălia din interior, nimic nu te mai poate opri în drumul tău. Acolo ai câștigat. Tu cu tine. Singura ta competiție.”

MSVGN TEAM.

SUSTENABILITATE

Misiunea noastră este înrădăcinată în grija față de mediu, folosind practici responsabile în procesul de producție, precum și ambalaje provenite din plastic reciclat. Astfel contribuim la reducerea amprentei de carbon și în același timp oferim o calitate superioară, protejată de natură, produselor noastre.

VEGAN

Aprovizionarea cu cele mai bune plante, trecute printr-un proces meticulos de verificare și procesare face ca produsele să beneficieze de cele mai exigente acreditări în domeniu. Toată gama Massive Vegan este produsă într-o unitate din Belgia, ce beneficiază de camere separate de ambalare, cu linii dedicate corespunzatoare cerințelor BRC, cGMP, Kosher, Organic, Vegan, cu certificări EU și FDA.

Industry Standards

 ISO 22000:2018    ISO 9001:2015