MISIUNE

Massive Vegan a dorit de la bun inceput sa aduca lumii, nu doar produse foarte bune, ci o intreaga reteta catre o viata plina de vitalitate si armonie. Misiunea noastră este despre a trăi sănătos, a inspira, a metamorfoza sinele catre versiunea sa cea mai buna. Suplimente premium, din plante organice, combinate in retete perfect echilibrate pentru a "RENASTE".

" Reinventarea sinelui. Este dorința ce se află deasupra fricii, este munca  nevăzută depusă în spatele trofeelor, transcederea de la agonie la echilibru, la ascensiune. Este mesajul nostru dat lumii, că oricine are dreptul să o ia de la început, să devină cea mai bună versiune, să conducă prin propriul exemplu. Nu este calea cea simplă, nu există tot timpul aplauze sau oameni lângă tine să te susțină, este o lupta a ta cu tine, uneori în întuneric, acolo unde se produce transformarea, acolo unde descoperi monștrii cu care te lupți. Iar când vei câștiga bătălia din interior, nimic nu te mai poate opri în drumul tău. Acolo ai câștigat. Tu cu tine. Singura ta competiție.”

MSVGN TEAM.

SUSTENABILITATE

Misiunea noastră este înrădăcinată în grija față de mediu, folosind practici responsabile în procesul de producție, precum și ambalaje provenite din plastic reciclat. Astfel contribuim la reducerea amprentei de carbon și în același timp oferim o calitate superioară, protejată de natură, produselor noastre.

VEGAN

Aprovizionarea cu cele mai bune plante, trecute printr-un proces meticulos de verificare și procesare face ca produsele să beneficieze de cele mai exigente acreditări în domeniu. Toată gama Massive Vegan este produsă într-o unitate din Belgia, ce beneficiază de camere separate de ambalare, cu linii dedicate corespunzatoare cerințelor BRC, cGMP, Kosher, Organic, Vegan, cu certificări EU și FDA.

verified by:

 bio organic vegan bio vegan organic massive      

 ISO 22000:2018    ISO 9001:2015