MISIUNE

Massive Vegan oferă suplimente premium, produse integral din plante organice, pentru susținerea performanței de top. Misiunea noastră este despre a trăi sănătos cu atenție sporită față de planetă si viață.

SUSTENABILITATE

Conceptul de sustenabilitate vine din faptul că resursele noastre sunt finite, educându-ne despre datoria noastră morală de a le folosi într-un mod conservator și înțelept. Mai mult decât atât, toate practicile din acest domeniu susțin sănătatea și vitalitatea ecologică, umană cât și economică.

Misiunea noastră este înrădăcinată în grija față de mediu, folosind practici responsabile în procesul de producție, precum și ambalaje provenite din plastic reciclat. Astfel contribuim la reducerea amprentei de carbon și în același timp oferim o calitate superioară, protejată de natură, produselor noastre.

VEGAN

Calitatea este fundația misiunii noastre, iar aprovizionarea cu cele mai bune plante, trecute printr-un proces meticulos de verificare și procesare face ca produsele să beneficieze de cele mai exigente acreditări în domeniu. Toată gama Massive Vegan este produsă într-o unitate din Belgia, ce beneficiază de camere separate de ambalare, cu linii dedicate corespunzatoare cerințelor BRC, cGMP, Kosher, Organic, Vegan, cu certificări EU și FDA.

Parteneri